Vælg et webhotel som modsvarer dine behov

28 august 2021 Astrid Pedersen

Når du står for at skulle vælge et webhotel bør du sætte dig ind i de enkelte hosting udbydere og deres tilbud på webhotel løsninger. Der er nemlig ingen grund til at betale for services som du alligevel ikke skal bruge. Derfor bør du læse specifikationerne for hver enkelt webhotel grundigt igennem før du kaster dig ud i køb af webhosting.

Hvor meget plads og hvor stor en båndbredde skal du bruge til dit website?

Først og fremmest er det en god idé at beslutte hvor meget lads der skal bruges på websitet. Er der tale om et stort website, eventuelt en webshop, med masser af sider og en omfattende vare database – eller skal du blot bruge hosting af virksomhedens hjemmeside med ganske få undersider?

De fleste webhosting udbydere kan præsentere tre til fire forskellige pakker i forskellige størrelser og til priser på helt ned til under en tier om måneden. En billig webhotel løsning vil typisk inkludere plads nok til et lille website samt et antal databaser og email adresser.

De helt store løsninger, som typisk kaldes for Pro eller Entreprise pakken, vil kunne håndtere langt tungere trafik og en hårdere belastning, og vil samtidig have mere hukommelse på serveren.

Uanset hvilken løsning du vælger vil det dog sandsynligvis være nemt at op eller nedgradere, skulle dine behov ændre sig. Så du skal ikke være så ked af at have valgt en lidt for stor eller for lille pakke fra begyndelsen.

Få gode features med et billigt webhotel

Dertil kommer at alle de bedste features så som antivirus, firewall og daglig backup som regel. følger med, også selv om du køber det billigste webhotel. Det samme gælder for de såkaldte cms’er (Content Management Systems) – for eksempel Joomla, Magento, Drupal eller WordPress – som kan installeres med et enkelt klik.

Find det bedste webhotel på webhotel-guiden.dk

Flere Nyheder