Undgå ubudne gæster med effektiv trådløs alarm i boligen

20 november 2017 admin
Undgå ubudne gæster med effektiv trådløs alarm i boligen

Har du oplevet indbrud i dit eget hus eller nabolaget, eller vil du bare gerne forebygge, at det kan ske, så kan du med fordel installere en trådløs alarm som et værn mod indbrudstyve. Med et trådløs alarm-skilt på hoveddøren kan du sende et signal til indbrudstyvene om, at de skal holde sig væk, og hvis de alligevel forsøger at bryde ind, så vil alarmen effektivt gøre opmærksom på det. Du finder et stort udvalg af trådløse alarmer online i forskellige prisklasser, men det kan anbefales, du køber en alarm i en netbutik, som er specialiseret inden for området, så du kan få professionel vejledning i forbindelse med køb. Er det første gang, du skal købe en alarm, og vil du gerne have god kvalitet uden at skulle spendere en formue, så er trådløse alarmer i mærkerne SikkertHjem eller Blaupunkt gode valg.   

Trådløs alarm med høj funktionalitet til billig pris

SikkertHjem S5 er et trådløst alarmsystem med høj funktionalitet, og det er et rigtig godt og billigt valg. Alarmsystemet er nemt at installere og kræver intet abonnement. Du indsætter ganske enkelt et simkort, og så kan systemet programmeres til at sende alarm til dig samt helt op til 5 naboer via sms eller opkald. Du kan købe ekstra kameraer, fjernbetjening eller sensorer efter behov. Alarmpakkerne sælges som startpakker til henholdsvis villa og lejlighed. Vælger du eksempelvis at købe Villa-startpakken, så kan du nemt opsætte SS-Touch panelet ved din hoveddør. Med i startpakken er to nøglebrikker, 2 fjernbetjeninger, 2 trådløse bevægelsesdetektorer, som er immune over for kæledyr på op til 25 kilo, 2 trådløs åbningskontakter, strømforsyning og klistermærker. Det er muligt at sætte alarmsystemet i hjemmetilstand, hvilket betyder, at de er aktiveret om natten, så du kan føle dig tryg, når du sover. 

Foto: 526140196

Betjen tråløs alarm via computer eller smartphone

En Blaupunkt alarm er også trådløs og kræver intet abonnement. Du kobler nemt alarmen til din trådløse netværk og til en stikkontakt. Alarmsystemet sættes op via din computer, tablet eller smartphone. Der er ikke noget traditionelt alarmpanel, som skal monteres på væggen. I stedet får du en cylinderformet enhed – en Q-Hub – og med i startpakken finder du også en fotosensor med blitz, en fjernbetjening, batterier samt en dør-/vindueskontakt. Du kan opsætte en skal-sikring i hjemmet ved hjælp af dør-/vindueskontakterne, som fungerer effektivt om natten og bliver aktiveret, hvis nogen forsøger at bryde ind. SikkertHjem alarmer og Blaupunkt alarmer fås i danske netbutikker sammen med det øvrige udvalg af trådløse alarmer, og du kan helt sikkert finde en model, der passer til din bolig og dine behov.

Flere Nyheder