Praktiske og sjove gadgets

09 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Praktiske og sjove gadgets

Hvordan definerer man egentlig en gadget?

Det er lidt svært at forklare med få ord, men hvis du kan fra din barndom kan huske Georg Gearløs og hans opfindelser eller Storm P’s sindrige – nogle gange overdrevne – anordninger, så er vi på vej i den rigtige retning med, hvad gadgets egentlig indebærer.

Lad os uddybe det lidt: De to her nævnte eksempler er nok lidt for omfangsrige til at være nogle gadgets, man almindeligvis støder på, men grund-idéen er der. For gadgets er nok den mellemting mellem noget, der yder et praktisk formål, og så den dims, der egentlig ikke gør nogen synderlig forskel, men som er meget sjov at have.

Nogle gange overvejer man ikke, hvad der findes af gadgets. For eksempel kan en udfoldelig trækvogn være en gadget, og det er jo måske ikke lige noget, man med det samme tænker sig til, der findes, men som man sagtens kunne have brug for i for eksempel i forbindelse med en festival.

Omvendt kan man sige, at en pude, der er formet som en emoji, ikke gør en verden til forskel og ikke har noget andet praktisk formål end det, alle andre puder formentlig kan tilbyde, men er meget morsom at have.

Derfor er det sjovt at se de landvindinger i bedste Ole opfinder-stil, der eksisterer derude, og vidste du for eksempel, at de to eksempler på gadgets, vi tidligere nævnte i denne artikel, faktisk findes og kan købes HER?

Linket fører videre til Gadgetsjov, men du skal ikke forledes til at tro, at indholdet på hjemmesiden er til ubrugeligt sjov, men mere af den afstøbning, der både muntrer op i hverdagen og kan gøre en praktisk forskel.

Hjemmesiden er indekseret efter kategorier, så du både kan finde finurlige gadgets til rejsen, haven og mange andre situationer, hvor du ønsker noget praktisk, noget sjovt eller noget, der passer i begge beskrivelser.

Flere Nyheder