Nye iPad-modeller i 2017; køb den hvis du skal opgradere din gamle iPad 2, 3 eller 4

26 december 2017 Camilla Skøtt
Nye iPad-modeller i 2017; køb den hvis du skal opgradere din gamle iPad 2, 3 eller 4

I april 2017 lancerede Apple dette års iPad, og det foregik uden den store pressekonference eller andet ståhej. Stille og roligt. Og så lå den bare på hylderne.

Ifølge test- og forbrugerredaktør ved computerworld.dk, så er det da også den mest fornuftige måde at præsentere en iPad, der ikke er meget andet en blot en ny udgave af de gamle iPads. Vi gengiver de vigtigste punkter nedenfor.

 

Lagerfoto-id: 720784312

 

Der er ingen innovation eller overraskende nyheder i 2017-modellen. Til gengæld er den prisvenlig, og den er helt perfekt til dig, der har en iPad 2, 3 eller 4, der trænger til at blive skiftet.

Stor og skarp skærm

Den nye iPad (2017) har samme skærmstørrelse som en iPad Pro – altså 9,7 tommer – og den har samme høje opløsning som andre nyere iPads. Skærmen står altså skarp og det samme gælder teksten, mens selve farverne er knap så realistiske som på Pro’en.

Et minus ved 2017-modellen er, at skærmpanelet ikke er lamineret til glasset, og det ser en anelse billigt ud. Vil du se det mindst muligt, så vælg den sorte model.

Opdateret hardware

Apple har valgt at implementere deres A9-processor i iPad’en, og det betyder, at den har en rigtig fin hastighed. Alle apps åbnes hurtigt, spillene kører flot og skarpt og du kan nemt skifte mellem forskellige apps.

Samtidig er levetiden på batteriet høj, og det gør denne tablet til en fornøjelse at bruge.

Ingen nytænkning, men alligevel…

Grundlæggende kan man sige, at der ikke er meget innovation i iPad 2017, men ikke desto mindre fungerer den super godt. Den har en stor skærm, reagerer hurtigt og har en lang levetid. Kan du leve med at designet ser en anelse billigt ud, så får du en rigtig god iPad til prisen – særligt hvis du sidder med en iPad 2, 3 eller 4 mellem hænderne.

En naturlig opdatering der udemærket dækker de flestes behov.

En skarp pris

En af de ting, der i den grad taler for valget af den nye iPad, er, at den kan fås til en forholdsvis fornuftig pris. Hvis du har en ældre model, vil du opleve, at du får rigtig meget for pengene. Har du derimod en, du allerede er tilfreds med, så vil du i praksis ikke mærke den store forskel.

Kort sagt: Køb den nye iPad, hvis din nuværende trænger til en opdatering. Den fås som tidligere modeller i sølv, guld og space grey, og den koster fra 2.899,00 DKK for 32 GB med Wi-Fi og fra 4.199 for 32 GB med Wi-Fi + Cellular.

 

Flere Nyheder