Moto Z2 Play – kvalitet og klassisk design

21 maj 2018 Marie Pedersen
Moto Z2 Play - kvalitet og klassisk design

Design og funktionalitet tages til nye højder

Denne elegante smartphone er et innovativt tiltag blandt alment kendte mobiltelefoner, og gjorde sin entré på markedet i juni 2017. Modellen Moto Z2 Play fra amerikansk baserede Motorola er bygget op således, bagsiden er udskiftelig. De såkaldte Moto Mods kan klikkes på telefonens magnetiske bagside og tjener en række forskellige formål. F.eks. kan du tilkøbe en Moto Mod der giver dig mulighed for at lade din telefon op når du er på farten. Du kan med Incipio offGrid Power Pack få over 20 timers ekstra batteritid. Blandt de øvrige Moto Mods finder du en ekstra højttaler og en projektor, som nemt og enkelt klikkes på din telefon. Telefonen genkender uden problemer hvilken Moto Mod der er i brug. Du skal således ikke selv gøre noget for at sætte gang i denne ekstra feature.

https://www.shutterstock.com/da/image-photo/winneconne-wi-2-august-2016-new-463311755?src=25IGqYJMZpVxaq0-nxYnHA-1-12

Specifikationer og nøglefunktioner

Moto Z2 Play er fremstillet i aluminium og er med sine blot 6,6 mm. i bredden og 145 g. en let telefon, der ligger godt i hånden. Du vil opleve, at de såkaldte Moto Mods, der kan tilkøbes, har forskellige overflader, hvorfor der her er mulighed for at få et endnu bedre greb om telefonen. Moto Z2 Play har fingeraftrykslæser for øget sikkerhed. Derudover får du 64 GB hukommelse samt Micro-SIM.

Endvidere byder denne Android 12 megapixel kamera med autofokus, ansigtsgenkendelse, panorama og automatisk HDR.

Til dig med øje for detaljen

Motorola har med deres Moto Z2 Play leveret et imponerende stykke teknologi til den kvalitetsbevidste bruger, der både ønsker design, kvalitet og funktionalitet i samme gadget. Denne Android-telefon kan fås i farverne grå, guld og blå. Derudover kan den let piftes op ved at anvende en af de før omtalte Moto Mods, der alle er fremstillet i et moderne design, så de passer til resten af telefonen.

Flere Nyheder