iPhone 7 – smartphone i velkendt design med ny smarte funktionaliteter

20 december 2017 admin
iPhone 7 – smartphone i velkendt design med ny smarte funktionaliteter

Med en iPhone 7 får du en lækker smartphone, som i størrelse og design minder meget om en iPhone 6 og iPhone 6S, men som har fået en opgradering og nye smarte funktionaliteter, der giver en forbedret iPhone oplevelse. iPhone 7 fås i farverne guld, sølv, rosaguld, sort og skinnende jet sort, og ligesom forgængeren er skærmstørrelsen 4,7”. iPhone 7 har dog et mere farverigt og lysstærkt display end tidligere Apple iPhones. iPhone 7 har en A10 Fusion-processor, der er 40 % hurtigere end den tidligere version A9, og batteritiden er blevet forbedret med 2 timer sammenlignet med iPhone 6S. En anden ændring ved iPhone 7 er, at hjemmeknappen ikke længere er mekanisk, men statisk. Tidligere indeholdt hjemmeknappen en fingertryksaflæser, som nu er skiftet ud med en touch knap.

Tag endnu bedre fotos og selfies

iPhone 7 har et 12-megapixels hovedkamera og 7 megapixels frontkamera, som er større og langt bedre end i de tidligere iPhones, så du kan tage masser af gode fotos og selfies. Kameraet har en forbedret optisk billedstabilisering, hvilket reducerer de sløringer, som kan opstå, når kameraet bevæges. Med det nye kamera er efterbehandlingsprocesserne meget bedre, hvilket giver dig endnu flottere billeder.

Stereo højtalere giver forbedret musikgengivelse

I iPhone 7 er den velkendte mini jack-indgang fjernet og blevet erstattet med et lighting-stik, som giver en langt bedre lyd. Lighting-stikket kan kobles til mere avancerede hovedtelefoner. Musik- og videoafspilleren er den samme type som i iPhone 6 og 6S, men iPhone 7 har til gengæld fået stereohøjtalere, så lyden gengives højere og tydeligere nu.

Foto: 485074438

Støv- og vandafvisende design

iPhone 7 har et støv- og vandafvisende design, hvilket betyder, at den kan tåle at være under vand i op til 30 minutter, hvilket gør den praktisk at medbringe overalt, og du behøver ikke at være bange for at hive den op af lommen, selvom det regner kraftig eller for at tabe den i vand i den hele taget. Har du din iPhone med på løbeturen eller andre steder, hvor den kan blive udsat for smuds og støv, så er det heller ikke noget problem.

Gode online-tilbud på iPhone 7

Du finder gode tilbud på iPhone 7 i butikker, der forhandler elektronik, og der er ofte penge at spare, når du handler online. Fordelen ved at handle i en netbutik er, at du nemt kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Du får den samme kundeservice og garanti på din iPhone 7 i netbutikker som i fysiske butikker, og så får du din nye Apple smartphone leveret lige til døren. I mange netbutikker er fragten desuden gratis, når du handler for et større beløb.

Flere Nyheder