Hvorfor bør du vælge en MacBook Pro som arbejdscomputer?

13 november 2017 admin
Hvorfor bør du vælge en MacBook Pro som arbejdscomputer?

Hvis det er første gang, du skal ud og købe en Mac computer til arbejde eller studier, så bør du kende forskellen på en MacBook Pro og MacBook Air. En MacBook Pro henvender sig som navnet antyder, til professionelle, og hvis du f.eks. skal arbejde meget med grafik, video og lyd, så er den et helt oplagt valg. MacBook Pro er den kraftigste bærbare computer, som Apple har i sin produktlinje, og den fås i forskellige skærmstørrelser. En MacBook Pro kan konfigureres efter behov, hvilket vil sige, at du kan få den med forskellig størrelse lagerplads og processorkraft, og du har også forskellige valgmuligheder med grafikkortet. En MacBook Pro har et baggrundsbelyst tastatur, og den nyeste model fås med retina-skærm. Apple sælger stadig de ældre modeller uden retina-skærm, men det anbefales, at du køber en med retina-skærm. Den nye MacBook Pro vejer desuden mindre end den gamle model, så den er nemmere at transportere til og fra arbejde. En MacBook Air er en lille let sag med en mindre skærm, som egner sig godt som studie-computer eller til hjemmekontoret, men hvis du f.eks. skal lave videoredigering, så er den for lille.

Hvad er fordelene ved den nye Apple MacBook Pro?

Hvordan adskiller den nye Apple MacBook Pro sig fra den ældre version? For det første har den fået en retina-skærm i 13” og 15”, hvilket giver en endnu flottere farvegengivelse og skarphed. For det andet er computeren blevet væsentlig tyndere, så den nu kun er 18 mm, og den vejer blot 1,580 kg, hvilket gør den utrolig nem at have med overalt. Derudover er der sket den markante ændring, at man kan variere trykstyrken, så man får en anden funktion. Computeren har fem trykstyrker, som kan anvendes på forskellige måder, så det eksempelvis bliver nemmere at søge gennem en video. Den nye MacBook Pro har desuden fået installeret ny software, som gør den væsentligt hurtigere end den gamle, hvilket er en fordel, hvis man skal redigere video eller lyd. Batterilevetiden er op til 12 timer, hvilket gør den nye MacBook Pro til et supereffektivt arbejdsredskab, hvor du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm i løbet af dagen.

Foto: 536569735

Mac computer af god kvalitet i den dyre ende

Den nye MacBook Pro er noget dyrere end den gamle model og end en MacBook Air. Prisen ligger et sted mellem 11.000 – 15.000 kr., men så er det også god kvalitet og en langtidsinvestering. Du kan bestille en MacBook Pro enten via Apples hjemmeside eller i danske netbutikker, der forhandler elektronikudstyr, men der er generelt ikke de store prisforskelle. Fordelen ved at handle online er, at du nemt kan bestille din nye MacBook Pro og få den leveret direkte hjem.

Flere Nyheder