Hvilken HP bærbar passer til dine behov?

20 december 2017 admin
Hvilken HP bærbar passer til dine behov?

Har du brug for en ny bærbar computer til studiet, til multimedieopgaver eller til filmhygge, så finder du et stort udvalg af HP bærbare computere i god kvalitet til lave priser. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dine behov, så kan du læse mere om 3 forskellige typer her:

HP Stream – den lille hurtige

Har du brug for en lille, kompakt og alsidig computer, så er HP Stream et ideelt valg. Her får du en effektiv bærbar med en Intel Celeron processor og et batteri med op til 10 timers levetid. HP Stream fås i størrelserne 11,6” – 14” tommer skærm og med et farverigt design. HP Stream er tynd og har en lav vægt, så du kan let have den med i tasken på studiet eller på kontoret.

Den klassiske HP Pavillion

HP Pavillion er en klassiker, som hele tiden bliver bedre. Det er en lækker bærbar med et attraktivt design i farverne sølv, guld eller Silk Gold, som både er kompakt og let, for den er mindre en 2 cm bred og vejer kun 1,5 kg. Her får du en effektiv bærbar med en 8. generations Intel Core i5 processor og 14” HD-skærm med en smal ramme. B&O lydsystem gør det muligt at nyde musik eller se en film med en rigtig god lyd. Denne computer egner sig til mange typer af kontor- og multimedie-opgaver eller til at slappe af med en god film eller din yndlings tv-serie.

Foto: 590283734

HP Envy – den suveræne model

En HP Envy er kompromisløst og smukt designet i aluminium med bagbelyst tastatur og HP fingertrykaflæser. Her får du en suveræn computer med mange mulige konfigurationer. Skærmen fås i størrelserne 15,6” – 17,3” med fuld HD og et lydsystem fra B&O, som gør det til en fornøjelse at lytte til musik eller se film. HP Envy har en 7. generations AMD A9 processor, integreret AMD Radeon R5 grafikkort og 8 GB DDR4 RAM, hvilket gør den ideel til at løse en bred vifte af multimedieopgaver i hverdagen og til fuld HD-underholdning.

Flere Nyheder