Hvad er godt at vide inden du skal på campingtur

31 august 2021 Steffen Hansen

Har du endelig fået overtalt din partner til at leje en campingvogn og spænde den efter bilen, og ræse ned igennem Europa? Måske har dine overtalelsesevner endda været så gode, at du har overbevist vedkommende om at det var en god idé at købe jeres helt egen campingvogn? Uanset hvordan i finansierer jeres campingvogn, så er der nogle ting der gode at have styr på inden i tager afsted. Vil du på camping og vil du være godt forberedt, så læs med her.

Sådan finder du en campingplads

Det er godt at have et overblik over hvor de forskellige campingpladser langs ruten befinder sig. Det kan være i bliver forsinket i en bilkø, langt væk fra jeres destination, men er så trætte at i bliver nødt til at finde et sted at campere for natten. Her er det en god idé at have et godt og gammeldags kort med jer, hvor i hjemmefra har markeret campingpladser langs ruten. Så har i altid et overblik over hvor den nærmeste plads er.

Sådan finder du strøm

De fleste campingpladser har muligheder for at få strøm til jeres campingvogn, men det kræver også at jeres campingvogn er sat op til at kunne modtage strøm. Hvis jeres campingvogn ikke har mulighed for strøm, kan i hurtigt få det installeret med produkter fra f.eks. Cellmatic. De kan levere de fleste typer produkter man har brug for, når det kommer til at få strøm til campingvognen.

Nyd turen

Når har styr på de meste basale ting som campingpladser, strøm og eventuelle betalingsveje, så kan i bare læne jer tilbage og nyde turen. Husk at tage masser af billeder, for når man er på campingferie er det meget nemt at leve i nuet, og helt glemme at dokumentere turen, steder i har besøgt undervejs, og mennesker i har mødt på turen.

Flere Nyheder