Huawei Watch 2 – et smart ur til dine behov

20 november 2017 admin
Huawei Watch 2 – et smart ur til dine behov

Med et Smart Watch får du et lækkert armbåndsur, som både viser dig, hvad klokken er og samtidig giver dig mange af de funktioner, som du kender fra din iPhone. Et Smart Watch giver dig adgang til en række nyttige apps, som du bruger i hverdagen, og dermed kan du eksempelvis lade din smartphone ligge derhjemme, hvis du skal ud på en løbetur eller cykeltur.

Klassisk eller sporty design

Huawei Watch 2 er et flot og stilfuldt Smart Watch, som passer til både job og fritid. Du kan vælge mellem Huawei Watch 2 Classic i et flot, tidløst design eller Huawei Watch 2 Sporty i et cool design alt efter din smag. Huawei Watch 2 har en hurtig Snapdragon processor og operativsystemet Android Wear samt integreret navigation og hjertefrekvens sensor. Huawei Watch 2 giver dig mulighed for at lytte til musik, tjekke e-mails og sms-beskeder, og du kan både foretage opkald og modtage opkaldsunderretninger. Uret er fremstillet i rustfrit stål og plast, og Classic-modellen har en flot læderrem. Uret er støvafvisende og vandtæt og kan tåle at blive brugt, og det passer derfor rigtig godt til en moderne og aktiv livsstil. Med uret kan du måle distance, tid, hastighed, kalorier, trin, hjertefrekvens m.m., hvilket er perfekt, når du dyrker sport, for så behøver du ikke at tage din mobiltelefon med.

Foto: 577077322

Gode online-tilbud på Huawei Watch 2

Du finder et større udvalg af Huawei Watch 2 i danske netbutikker, hvor du ofte også finder gode tilbud. Huawei Watch 2 fås i flere forskellige farver, og du kan helt sikkert finde en model, der falder i din smag, hvad enten du er til sort, grå eller orange. Fordelen ved at købe dit nye Huawei Watch 2 online er, at du kan handle i netbutikkerne, når det passer dig og finde dit smart ur til en favorabel pris. Med et Huawei Watch 2 får du et smart ur, som du kan få glæde af i lang tid fremover, og som gør din hverdag nemmere og sjovere.

Flere Nyheder