Få nemmest og lettest tjekket de ledige domæner

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du kan få et dyrt domæne, et billig domæne og et domæne lige i det midterste prisleje.

Det handler som regel om, hvad man gerne vil have med i ordningen til dette domæne, som man kan have brug for, om man så er en privatperson eller et firma, da det vil variere herefter, og hvad man skal have med til domænet samt, hvem der skal stå for at have det for dig.

Men som udgangspunkt er det vigtigste jo, at du får fat i det domæne, som der er ledigt, så der ikke er andre, som der allerede har sikret sig det.

Man kan vente med at registrere det, eller man kan gøre det med det samme, når man er vis på, at man har låst sig fast på et godt navn til ens domæne.

Derfor skal man jo have undersøgt, om ens ønskede domæne er ledigt, så man ikke skal finde på en anden variant, eller man skal hen at opkøbe det fra en anden, der allerede har det.

Kig efter ledige domæner på den bedste måde

Der vil nok være nogle mennesker, som der vil tænke, at du kan kigge nogle liste efter for at se, hvad der er af ledige domæner, om det er danske, engelske eller på et helt andet sprog.

Og så kan man også indeksere dem efter kategori formentlig.

Men udover at domæner bliver taget og frigivet (igen), så skal du jo tænke på, at domæner er lige med hjemmesider.

Hvor mange hjemmesider kan du komme på?
Hvor mange tror du, at der findes?

Hvis du skulle kigge lister igennem for den slags, så kunne du starte med at tjekke forfra igen, når/hvis du blev færdig.

Derfor er det nemmeste at bruge en søgefunktion til at se efter, om dit ønskede domæne er ledigt for tiden eller ej.

Flere Nyheder