Du har idéen, andre udvikler den for dig

09 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Du har idéen, andre udvikler den for dig

Er du et opfindsomt geni som Mark Zuckerberg, men ikke lige så teknisk behændig som Georg Gearløs?

Der er heldigvis hjælp at hente.

Ville det ikke være det værste, hvis du vågnede en tilfældig morgen med verdens bedste idé til en opfindelse, som du kan se, vil udfylde nogle huller for menneskehedens problematik på måske flere områder, men du har ikke nævnerne til at føre dem ud i livet?

Måske kan du givetvis skitsere din plan og idé på et stykke papir, men der er som bekendt lang vej fra teori til praksis, da ens indledende idé desværre ikke springer lyslevende op fra papiret og manifesterer sig, som var det en Disney-film.

Den slags kræver ofte teknisk kunnen, forståelse for måske at kode, formentlig færdigheder med elektronik, med mere – alt sammen emneområder, som du langt fra er skarp i, for at sige det mildt.

Der er dog ingen grund til at gå slukøret hjem og kassere idéen, for vi lever heldigvis i en verden, hvor man bliver opfordret til at være hittepåsom og kan søge den hjælp, man lige står og mangler.

Ingen kan nemlig forvente, at alle mennesker skal besidde de samme kompetencer, og hvorfor ikke udlicitere de opgaver, man ikke selv evner, til andre, der ejer ekspertisen, uddannelsen og erfaringen til at klare ærterne, så man selv kan koncentrere sig om de aspekter, som man føler sig kompetent nok til at varetage?

Det korte svar er: “Jo!”, og i ovenstående situation findes der heldigvis Codespace, der kan hjælpe dig med at gå fra idé til prototype og videre med din foreløbige skabelon til en digital opfindelse.

De lover dig, at de løbet af syv dage har en protype til din digitale opfindelse parat, som bliver skabt i tæt samarbejde med dig, så den 1:1 ligner det, du forestillede dig til at begynde med.

Her er der sparring og hjælp at hente hele vejen, så hvad venter du på? Kom over stepperne med din idé!

Flere Nyheder