Den nye MacBook Pro – hvad siger rygterne om 2018-modellen?

20 december 2017 Camilla Skøtt
Den nye MacBook Pro - hvad siger rygterne om 2018-modellen?

Som altid florerer rygterne om Apple, og denne gang er det den nye MacBook Pro, der er tale om. For kommer der en ny model i 2018? Vi har kigget macworld.co.uk over skulderen, og vi serverer her de nyeste rygter til dato.

Som altid skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det kun er rygter. Vi kan ikke sige noget med sikkerhed, før computeren er på banen engang i 2018.

 

Lagerfoto-id: 290001398

 

Tilbage i november 2017 indrømmede Apple’s chefdesigner, Jony Ive, at teknikgiganten er meget opmærksomme på de skuffelser, som mange brugere oplevede, da den seneste MacBook Pro kom på gaden. Så lad os tage et kig på, om de gør noget ved det denne gang.

2018 MacBook Pro: Design

På designsiden ser det ikke ud til, at der kommer til at ske synderlige forandringer. MacBook Pro fås i dag i Silver og Space Grey, mens den almindelig MacBook også fås i Gold og Rose Gold. Taler rygterne sandt, så holder Apple fast i kun at tilbyde de førstnævnte farver til deres professionelle brugere.

2018 MacBook Pro: 4K opløsning

Den nuværende MacBook Pro har ret store skærme for en bærbar computer: 2880×1800 pixels på den store model og 2560×1600 pixels på den lille model. Men rygterne siger, at 2018-modellen skal være endnu bedre – nu er det på tide med en 4K opløsning. Og vi kan kun håbe, at rygterne taler sandt, for her er Apple noget bagefter konkurrenter som Dell, HP og Asus.

2018 MacBook Pro: RAM

Rigtig mange brugere af Apple – og særligt de professionelle – har store forventninger til antallet af RAM i den nye MacBook Pro. Allerede sidste gang forventede de, at den største af computerne ville komme med 32GB RAM, men dengang måtte de gå skuffede hjem. 

Det skal blive interessant at se, om Apple denne gang kan inkorporerer de 32GB RAM uden at gå på kompromis med batteriets levetid. Ifølge en af Apple’s ledende marketingsmedarbejdere, Phil Schiller, var det i hvert fald batteriet der var grunden til, at man droppede det sidste gang.

2018 MacBook Pro: Processor

Ifølge rygterne vil den næste MacBook Pro generation køre på en Cannon Lake-processor. Det skulle den sidste version også ha’ gjort, men processoren blev forsinket – måske var det derfor, Apple droppede de 32GB RAM?

Canon Lake-processoren burde føre til en bedre performance, ligesom den gerne skulle forlænge batteritiden. Derudover understøtter den LPDDR4-hukommelse, hvilket er endnu en faktor, der taler for, at de 32 GB RAM kan muliggøres i MacBook Pro 2018.

Flere Nyheder