Acer computer til studiet, hjemmekontoret eller gaming

20 november 2017 admin
Acer computer til studiet, hjemmekontoret eller gaming

Vil du gerne finde en bærbar computer, som opfylder dine behov i forbindelse med studiet, hjemmebrug eller gaming, så er Acer computere solide, effektive og gode til prisen. En Acer Switch One 10 2-in-1 er en lille effektiv og kompakt bærbar med 10,1” skærm, der egner sig perfekt som studie-computer, for den er nem at have i tasken, så du kan have den med overalt, uanset om du sidder til undervisning, i læsegruppe eller skal skrive en opgave. Acer Switch One 10 2-in-1 har en effektiv Quad-Core Atmos x5 processoren, 2GB RAM, 32GB Flash, og batteriet holder i op til 10 timer. IPS touchskærmen giver en rigtig god billedkvalitet med HD-opløsning både når du arbejder ved computeren eller ser film, og du kan nemt tage tastaturet af touchskærmen og anvende den som en smart tablet. Acer Switch One 10 2-in-1 fås til en pris fra 1899 kr., så du får rigtig meget for pengene.

Effektiv allround computer til daglige arbejdsopgaver

Har du brug for en god allround computer til hjemmekontoret, så er en Acer Swift 5 bærbar et rigtig godt valg. Her får du en computer med en hurtig og effektiv Intel Core i5 processor, som nemt kan løse mange forskellige arbejdsopgaver, hvad enten du skal producere tekst eller lave billed- eller filmredigering. Acer Swift 5 bærbar har et elegant og slankt design, som gør den let at transportere med overalt. Kabinettet er kun 1,5 cm tykt, og den vejer kun 1,3 kg, hvilket gør den ideel at have med overalt, hvis du f.eks. skal til møder i byen eller ud at rejse. Computeren har en 14 tommer fuld HD-skærm og fås fra 7.999 kr.

Foto: 746497111

Kraftfuld Acer Aspire Nitro 5 til gaming

Acer Aspire Nitro 5 er en kraftfuld bærbar computer med en 15,6” skærm i fuld HD-opløsning, der egner sig rigtig godt til gaming. Computeren har en Core i7 processor samt en hurtig Nvidia-grafik, og to blæsere sørger for en kraftig afkøling. På denne computer kan du spille dine yndlingsspil i timevis, og den er også god at avende til film- og billedredigering. Acer Aspire Nitro 5 fås til online-priser fra 4.452 kr. inklusiv fragt. Du finder mange gode tilbud på Acer computere i danske netbutikker, så der er penge at spare, hvis du søger online og finder de bedste priser, og så får du din computer leveret direkte til døren.

Flere Nyheder